Välkommen till bloggen!

Det här är en blogg som kommer att vara väldigt öppenhjärtig. Jag tycker att ämnet är så pass viktigt och stort att det krävs att jag delar med mig personligen av djupa saker för att ämnet ska ges både relevans och kontext. Det handlar om mig, Nadja, och hur jag under många år har kämpat med min vikt, för att nu slutligen (förhoppningsvis) hittat det sätt som fungerar för mig att hålla min vikt under kontroll. Jag är långt ifrån säker på min sak, men den här bloggen kommer att bli en ventil för mig att påminna mig själv hela tiden om att det fortfarande finns arbete som måste göras för att jag ska nå mitt mål.

Övervikt är ett problem i dagens samhälle. Det är inte enbart en belastning för individen, det är också en belastning för samhället eftersom att mycket sjukhusrelaterade behandlingar har att göra med problem orsakade av övervikt. Jag vet, jag har varit en av de som har lidit svårt av högt blodtryck och diabetes, men det finns ett sätt att hitta tillbaka från den här problematiken och det är att inse att vi har ett problem. Det går att leva mer nyttigt och det går också att ta kontroll över sin vikt. Det är allas vår skyldighet att göra, i grunden för vår egen skull. Fetma och övervikt är skadligt, och avsett hur mycket man säger att man ska vara nöjd med sin kropp så är medicinska bevis något som inte kan argumenteras bort.

Det här ska inte bli en blogg som hatar. Långt ifrån. Jag vet hur det är att vara överviktig. Jag är det fortfarande men kämpar med det varje dag. Bloggen kommer att inspirera och debattera, något som jag hoppas att ni är en del av. Bloggen kommer också att handla om mig och mina intressen – helt enkelt om det som händer i mitt liv och med de saker jag bryr mig om i övrigt. Varmt välkomna sak ni vara, och jag hoppas att ni vill följa med mig på min fortsatta resa på walkoflife.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.