Promenera mera!

Det är helt klart så att det finns alla möjliga former av träningsmetoder i världen, och vi som försöker att gå ner i vikt har förmodligen testat de flesta av dem. Det som verkar vara attraktionskraften med metoderna är hur snabbt det går att gå ner i vikt, vilket betyder att ju snabbare en metod lovar att den kommer sänka din vikt, desto fler kommer också att prova på den. Men vi som har provat på dessa ”mirakelkurer” är också smärtsamt medvetna om att verkligheten väldigt sällan stämmer överens med den falska sanning som säljs.

Faktum är att de flesta metoder inte fungerar, eller så finns det begränsningar inom dem som känns onaturliga och avskiljande. Det betyder att de kan vara exklusiva och speciella, vilket gör att det krävs en ytterligare insats än enbart den fysiska ansträngningen för att man över huvud taget ska kunna genomföra träningen. Det är detaljer som ofta innebär att träningen sker alldeles för sällan.

Då är det bra mycket bättre att börja se över den naturliga träningen! Det är helt enkelt den träning som du får alldeles gratis i vardagen, utan att behöva göra speciellt mycket för att sätta igång. Det handlar om att gå i trappor, springa eller som jag gör – promenera! Faktum är att raska och långa promenader är otroligt effektiv träning, och efter att du har hållit på med det ett tag som kommer det vara en enkel och smidig övergång till löpning, om du vill. Det enda som behövs är ett par bekväma skor, sedan är det bara att ta steget utanför dörren så har träningen startat. Jag kan verkligen rekommendera promenader, och lyssna gärna på musik eller någon podcast medan ni gör det! Kolla bara på den här artikeln om just promenader.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.